søndag 9. februar 2014

Kram snø


En skitur med minstejenta mi ble ombestemt da vi kom ut i varmegrader og klissvåt snø. Men har man først planlagt dagen ute så er det kjedelig å gå inn igjen... 
Vi tok heller fatt på en av snøhaugene i hagen. Snøen var så kram at det var bare å forme i vei. Nesten som hele hagen skulle vært dekket av plastelina.
Først banket vi sammen haugen så den ble fast og så kikket vi nøye etter hva den lignet mest på. En snømann var ikke aktuelt, det måtte bli noe litt mindre vanlig...


Det tok ikke så veldig lang tid før vi oppdaget kattepusen som lå og sov så fredelig med hodet på forlabben.
Vi ble like ivrige begge to, og mens ullvottene tovet seg i hendene våre, dukket pusen fram fra snøen. Den fikk ligge på en seng av hardpakket snø og så ut til å sove godt.


På bildet nedenfor er snøhaugen slik den var i går. Da var det fantastisk blå himmel og solskinn. Til og med på en fridag! Det var bare til å nyte...
16 kommentarer:

 1. Så utrolig fin kattepus. Så flinke dere er😃

  SvarSlett
 2. Så morsomt! Flinkingene :-))

  SvarSlett
 3. Utroligt meget sne set fra det snefri Danmark og herlig missekat.

  SvarSlett
 4. Wav- sikke en masse sne. Fin kæmpestor snekat.

  God uge til dig Gerd!
  JetteMajken

  SvarSlett
 5. Fantastisk. Skikkelige snøkunstnere :-)

  SvarSlett
 6. Så artig! Tro hvor lenge den får ligge før snøen smelter?
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 7. Hei Gerd Ellen :) Så koselig, og så flott resultat! Høres ut som du har hatt skikkelig kvalitetstid sammen med minstejenta di. Herlige søndag :)
  En fin uke ønskes fra Tone

  SvarSlett
 8. Så nydelig snøkatt dere laget! Kram snø er jo det morsomme med snø om vinteren, måking er bare kjedelig ;-)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 9. For et kunstverk - imponerende!
  Klem!

  SvarSlett
 10. Åh, den var fin! Så kreativt :-)

  SvarSlett
 11. Snakk om kontraster i dette landet vårt! Fra snøfritt og nesten vårlig her, til de snømengdene hos deg! Er bare så imponert over snøkunsten deres og svært vakkert med solen på de siste bildene.
  I det første bildet fikk jeg litt sånn " Tre nøtter til Askepott"-følelse...det var vel den blide veslejenta di som gjorde utslaget! ;-)

  SvarSlett
 12. Jeg tar av meg hatten for den katten!! Litt av et kunstverk mor og datter har spadd og knadd sammen. Eia hadde vi sånt hvitt stoff som dere her nede i Oslo....Her spruter det sånne blanke dråper, som ikke lar seg lage noe som helst ut av... Og det som lyser i de nederste bildene...er det det som heter solen? Mener å huske at vi så et glimt av den for leeeenge siden..:) Takk for synet. Det gjorde godt!

  SvarSlett
 13. Så otroligt fint och kreativt! Så roligt att skapa något tillsammans och låta det växa fram ur packsnön. Så mycket snö får vi aldrig där jag bor. Här får man nöja sig med en snölykta eller snögubbe, möjligtvis ett snöbollskrig.

  Jätteimponerad!

  SvarSlett
 14. For noen herlige snøbilder, og katten ble kjempefin! Datteren din er knallsøt :)

  SvarSlett
 15. Så flott katt! Det var en morsom måte å forme snøhaugen på - ble ordentlig fint! Det er jammen mye snø hos deg fortsatt!

  SvarSlett